HP Color LaserJet Pro M254-skrivare - Första konfiguration av skrivaren

Detta dokument gäller för färgskrivarna HP Color LaserJet Pro M254dw, M254dn och M254nw.
För att installera skrivaren för första gången, ta ut skrivaren ur förpackningen och ta bort all förpackningsmaterial, anslut strömsladden, ställ in egenskaperna för kontrollpanelen, och ladda sedan ned och installera skrivarprogrammet.
  obs!
Om du letar efter skrivarens programvara du gå till 123.hp.com/laserjet.
Steg 1: Ta skrivaren ur förpackningen
Ta ut skrivaren ur förpackningen och ta bort all skyddstejp, klistermärken och förpackningsmaterial från skrivaren.
  obs!
Tonerkassetterna är redan installerade i skrivaren. Du behöver inte ta bort tonerkassetterna från skrivaren.
  1. Ta ur skrivaren ur förpackningen.
  2. Ta bort all skyddstejp och allt förpackningsmaterial från utsidan av skrivaren och ta sedan bort plasten från skrivarens kontrollpanel.
  3. Återvinn förpackningsmaterialet.
Steg 2: Fyll på vanligt papper i inmatningsfacket
Fyll på vanligt papper, till exempel A4, U.S. letter- eller legal-papper i inmatningsfacket.
  1. Dra ut pappersinmatningsfacket.
    Figur : Dra ut pappersinmatningsfacket
    Dra ut pappersinmatningsfacket
  2. Skjut pappersledarna för bredd och längd till sina yttersta lägen.
    Figur : Skjuter pappersledarna utåt
    Skjut pappersledaren utåt
      obs!
    Om du vill lägga i vanligt papper, dra ut det främre och bakre facket så att det förlängs.
    Figur : Förläng inmatningsfacket
    Förläng inmatningsfacket för legal-papper
  3. Lägg i papperet i inmatningsfacket med utskriftssidan uppåt. Skjut in papperet så långt det går.
    Figur : Att fylla på papper
    Fyll på papper
  4. Skjut in pappersledarna för bredd och längd så att de ligger mot papperets kanter.
      obs!
    Fyll inte på pappersinmatningsfacket för mycket. Kontrollera att pappersbunten får plats i inmatningsfacket och att bunten inte är högre än pappersledarnas överdel.
    Figur : Skjut pappersledarna inåt och kontrollera sedan bunthöjden
    Skjut in pappersledarna
  5. Lägg tillbaka pappersinmatningspacket i skrivaren.
      obs!
    Om du förlängde pappersfacket för legal-format, sitter facket inte i linje med själva skrivaren när du sätter i det.
    Figur : Lägg i inmatningsfacket
    Lägg i inmatningsfacket
Steg 3: Anslut strömsladden och välj dina inställningar
Anslut skrivaren till ett vägguttag, starta skrivaren och ställ sedan in dina inställningar.
  obs!
Anslut inte USB-kabeln ännu. Anslutningen till datorn görs medan programvaran installeras.
HP-skrivarens maskinvara är nu konfigurerad och du kan installera skrivarens programvara.
Steg 4: Installera skrivarprogrammet
Hämta den senaste versionen av skrivarens programvara från 123.hp.com/laserjet och följ sedan anvisningarna på skärmen för att installera programvaran.