HP-skrivare - Skriver ut etiketter för adresser, CD-skivor, DVD-skivor med mera

Det här dokumentet gäller för HP-skrivare.
Använd din HP-skrivare och ordbehandlingsappar eller förformaterade mallar för att skriva ut adresser, frakt, CD/DVD och andra typer av etiketter.

Innan du börjar

Läs dessa riktlinjer och tips innan du skriver ut etiketter.
  • Testa att skriva ut på vanligt papper först: För att bekräfta hur man fyller på etikettark i pappersfacket, gör en bockmarkering på en sida av papperet och notera sedan var markeringen finns på testutskriften.
    Placera testarket bakom etikettarket och håll dem mot en ljus lampa för att bekräfta att texten är justerad och tillräckligt stor.
  • Lägg etikettbladen så att de matas in korrekt i skrivaren: Fläkta etiketterna, var försiktig med att inte böja hörn eller orsaka etiketterna att skiljas från insidan av arket. Lägg dem i pappersfacket ovanpå en bunt med ca 25 ark standard utskriftpapper. Överfyll inte facket.
  • Välj Utskriftsinställningar: I programmet du skapar etiketter med, välj utskriftskvalitet normal och papperstyp till vanlig eller, om tillgängligt, etiketter. Om alla ark med etiketter är feljusterade, försök anpassa övre och/eller vänstra marginalen i layout-inställningarna.
  • Kontrollera etiketternas skick: Använd inte etiketter som är skrynkliga, böjda, separerade från insidans ark, eller är skadade på något sätt.