HP LaserJet Pro M280-skrivare - Byta ut tonerkassetten

Detta dokument gäller för HP Color LaserJet Pro MFP M280nw, M281cdw, M281fdn och M281fdw skrivare.
För att byta ut tonerkassetten, öppna bläckpatronluckan, ta bort den gamla bläckpatronen och installera sedan den nya tonerkassetten.
  1. Öppna den främre luckan.
    Figur : Öppna den främre luckan
    Öppna den främre luckan
  2. Ta tag i det blå handtaget på tonerkassettlådan och dra sedan ut lådan.
    Figur : Drar ut tonerkassettslådan
    Dra ut bläckpatronlådan
  3. Ta tag i handtaget på tonerkassetten och avlägsna patronen genom att dra den rakt upp.
    Figur : Avlägsnar tonerkassetten
    Avlägsna tonerkassetten
  4. Ta ut förpackningen för den nya bläckpatronen ur lådan och dra sedan av spärren på förpackningen.
    Figur : Dra av spärren på förpackningen
    Dra av spärren
  5. Ta ut tonerkassetten.
      varning!
    Vidrör inte bildtrumman under tonerkassetten. Fingeravtryck på bildtrumman kan orsaka problem med utskriftskvaliteten.
    Vidrör inte bildtrumman
    Figur : Att ta ut tonerkassetten ur förpackningen
    Ta ut bläckpatronen ur förpackningen
  6. Håll i tonerkassettens båda sidor och skaka tonerkassetten försiktigt fram och tillbaka, för att fördela tonern jämnt.
    Figur : Skaka försiktigt tonerkassetten fram och tillbaka
    Skaka försiktigt tonerkassetten fram och tillbaka
  7. Sätt in den nya tonerkassetten i lådan. Kontrollera att patronens färg stämmer överens med färgen på lådan.
    Figur : Sätt i tonerkassetten i skrivaren
    Sätt i tonerkassetten.
  8. Tryck in tonerkassettlådan i skrivaren.
    Figur : Tryck in tonerkassettenslådan i skrivaren
    Tryck i tonerkassetlådan
  9. Stäng den främre luckan.
    Figur : Stäng tonerkassettluckan
    Stäng tonerkassettens fack

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Se listan över vanliga frågor om hur du byter ut tonerkassetter.