HP LaserJet Pro M280-skrivare - Första konfiguration av skrivaren

Detta dokument gäller för HP Color LaserJet Pro MFP M280nw, M281cdw, M281fdn och M281fdw skrivare.
För att installera skrivaren för första gången, ta ur skrivaren ur förpackningen och ta bort all förpackningsmaterial, anslut strömsladden, ställ in egenskaperna för kontrollpanelen, och ladda sedan ned och installera skrivarprogrammet.
obs!
Om du letar efter skrivarens programvara du gå till 123.hp.com/laserjet.

Steg 1: Ta skrivaren ur förpackningen

Ta ut skrivaren ur förpackningen och ta sedan bort allt tejp, klistermärken och förpackningsmaterial från skrivaren.
obs!
Tonerkassetterna är redan installerade i skrivaren. Du behöver inte ta bort tonerkassetten från skrivaren.
  1. Ta ur skrivaren ur förpackningen.
  2. Ta bort all tejp och allt förpackningsmaterial från utsidan av skrivaren och ta sedan bort skyddsplasten från skrivarens kontrollpanel.
  3. Återvinn förpackningsmaterialet.

Steg 2: Lägg i papper i inmatningsfacket

Fyll på vanligt papper i inmatningsfacket.
  1. Dra ut huvudfacket.
    Figur : Dra ut facket
    Dra ut facket
  2. Skjut ut pappersledarna för bredd så långt det går.
    Förläng facket genom att trycka på den blå spaken och dra ut facket framifrån.
    Figur : Skjuta ut pappersledarna
    Skjut pappersledarna för bredd till det yttersta läget
    Figur : Utöka huvudinmatningsfacket för att acceptera Legal-papper
    Utöka huvudinmatningsfacket för att acceptera Legal-papper
  3. Lägg i papperet i facket med ovansidan uppåt med toppen mot skrivaren. Om du lägger i hålat papper, lägg i papperet med hålen mot den vänstra sidan av facket.
    Figur : Fyll på papper i huvudinmatningsfacket
    Fylla på papper
  4. Kontrollera att alla ark i bunten är plana i alla fyra hörnen. Tryck pappersledarna inåt tills de ligger an mot pappersbuntens kant.
    obs!
    För att förebygga trassel, får du inte fylla på för mycket i facket. Se till att toppen på bunten är under indikatorn för fullt fack.
    Figur : Skjuta pappersledarna inåt
    Skjuta pappersledarna inåt
  5. Lägg i papperet i pappersmagasinet.
    obs!
    När du har fyllt på legal-papper dras huvudinmatningsfacket ut från framsidan av skrivaren omkring 57,5 mm (2,2 tum).
    Figur : Dra ut huvudinmatningsfacket
    Dra ut huvudinmatningsfacket

Steg 3: Anslut strömsladden och gör dina inställningar

Anslut skrivaren till ett vägguttag, starta skrivaren och ställ sedan in dina inställningar.
obs!
Anslut inte USB-kabeln ännu. Anslutningen till datorn görs medan installationen av programvaran.
  1. Anslut strömsladden till baksidan av skrivaren och anslut den andra änden av strömsladden till eluttaget.
    Figur : Ansluta nätsladden
    Ansluta nätsladden
  2. Starta skrivaren.
  3. På skrivarens kontrollpanel väljer du land/region, språk och datum, och tryck sedan på OK.
  4. Om du uppmanas ska du välja datum och tid och trycka på OK.
  5. När alternativen för Standardinställningar visas väljer du något av följande:
    • Självhanterade: Inställningar för miljöer som hem och hemmakontor.
    • IT-hanterade: Inställningar för en ansluten kontorsmiljö administrerad av en IT-medarbetare.
    Du kan även välja Skriv ut informationsark för att lära dig mer om olika alternativ.
HP-skrivarens maskinvara är nu konfigurerad och du kan installera skrivarens programvara.

Steg 4: Installera skrivarprogrammet

Hämta den senaste versionen av skrivarens programvara från 123.hp.com/laserjet och följ sedan de anvisningarna på skärmen för att installera programvaran.