Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - Skanningsfunktioner

Det här dokumentet förklarar skanningsfunktionerna i din skrivare.

Skanningsfunktioner

För att använda skannerfunktionen trycker du på Skanna till e-post, Skanna till USB, Skanna till server, Skanna till dator, Skanna till Samsung Cloud eller Skanna till delad mapp på bildskärmen.
Om en annan skärm visas trycker du på Hem-knappen för att gå till bildskärmens startsida.
Figur : Startskärm
  • Skanna till e-post: Skannar och sänder det skannade resultatet till destinationen via e-post.
  • Skanna till server: Skannar och sänder det skannade resultatet till destinationen via SMB eller FTP.
  • Skanna till dator: Skannar och sänder det skannade resultatet till en dator.
  • Skanna till delad mapp: Skannar och lagrar det skannade resultatet i den delade mappen.
    obs!
    Det här alternativet är tillgängligt när en masslagringsenhet (hårddisk) är installerad.
  • Skanna till USB: Skannar och lagrar det skannade resultatet på en USB-minnesenhet.
    obs!
    Om du vill använda den här funktionen måste du stoppa i en USB-minnesenhet i USB-porten på skrivaren.
  • Skanna till Samsung Cloud: För att använda den här menyn måste Samsung Cloud-skrivaren registreras. För mer information, kontakta kundtjänst på support.hp.com.