• Information
    Vi håller på att uppgradera vår hemsida

Vid tillfälliga problem, vänligen försök igen senare.

Läser in...

Samsung Xpress Color MFP SL-C480 - Kopieringsfunktioner på kontrollpanelen

Det här dokumentet visar tillgängliga kopieringsfunktioner på skrivarens kontrollpanel.
  obs!
Vissa menyer kanske inte visas på skärmen beroende på alternativ eller modeller. Om så är fallet gäller den inte för maskinen.
Kopieringsfunktioner
Följ de här stegen för att ändra menyalternativen.
  1. I kopieringsläget trycker du på Meny > Kopieringsfunktion på kontrollpanelen.
    • C48xW-serien: När LED-knappen Skanna till är släckt, är skrivaren i kopieringsläge.
    • C48xFN/C48xFW-serien: Tryck på Kopiera på kontrollpanelen.
Objekt
Beskrivning
Originalstorlek
Ställer in storleken på bilden.
Förminska/förstora
Förminskar eller förstorar storleken på en kopierad bild.
  obs!
Om maskinen är inställd på Ekoläge är funktionerna för att förminska och förstora inte tillgängliga.
Svärta
Justerar ljusstyrkan för att göra en kopia för enklare läsning, om originalet innehåller svaga markeringar och mörka bilder.
Originaltyp
Förbättrar kopieringskvaliteten genom att välja dokumenttyp för det aktuella kopieringsjobbet.
Sortering
Ställ in att skrivaren sorterar kopieringsjobbet. Om du t.ex. gör två kopior av ett original på tre sidor skrivs ett fullständigt dokument på tre sidor ut, följt av ett andra fullständigt dokument.
Layout
Justerar layoutformat, t.ex. Normal, ID-kopiering, 2/4-up.
Layout > 2-up eller Layout > 4-up
Minskar storleken på originalbilderna och skriver ut 2 eller 4 sidor på ett pappersark.
Figur : Exempel på 2-up eller 4-up
  obs!
Den här kopieringsfunktionen är bara tillgänglig när du lägger original i dokumentmataren.
Layout > ID-kopiering
Skriver ut en sida av originalet på den övre halvan av papperet och den andra sidan på den nedre halvan utan att minska storleken på originalet. Den här funktionen är användbar för att kopiera små objekt, t.ex. visitkort.
Justera bakgrund
Skriver ut en bild utan dess bakgrund. Den här kopieringsfunktionen tar bort bakgrundsfärgen och kan vara till hjälp när du kopierar ett original med färg i bakgrunden, t.ex. en tidning eller en katalog.
  • Släckt: Använder inte den här funktionen.
  • Auto: Optimerar bakgrunden.
  • Förbättra nivå 1~2: Ju högre siffra, desto mer levande bakgrund.
  • Radera nivå 1~4: Ju högre siffra, desto ljusare bakgrund.