• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP ENVY - 13-ad006no Produktspecifikation

Maskinvara
Produktnummer
2BS41EA
Produktnamn
HP ENVY - 13-ad006no
Mikroprocessor
Intel® Core™ i5-7200U (2,5 GHz basfrekvens, upp till 3,1 GHz med Intel® Turbo Boost Technology, 3 MB cache, 2 kärnor)
Minne, standard
8 GB LPDDR3-1866 SDRAM (på kortet)
Grafikkort
Intel® HD Graphics 620
Hårddisk
256 GB PCIe® NVMe™ M.2 SSD
Bildskärm
33,8 cm (13,3") diagonal FHD IPS med BrightView micro-edge med WLED-bakgrundsbelysning och kant-till-kant-glas (1920 x 1080)
Tangentbord
Normalstort bakgrundsbelyst tangentbord
Pekdon
HP Imagepad med stöd för multipekgester
Trådlös anslutning
Intel® 802.11b/g/n/ac (2x2) Wi-Fi® kombinerat med Bluetooth® 4.2
Expansionsfack
1 microSD-mediekortläsare
Externa portar
2 USB 3.1 Type-C™ Gen 1 (dataöverföring upp till 5 Gbit/s, strömöverföring, DP1.2, HP Sleep and Charge); 2 USB 3.1 Gen 1 (HP viloläge och laddare); 1 kombinerat hörlurs-/mikrofonuttag
Minimimått (B x D x H)
30,54 x 21,56 x 1,39 cm
Vikt
1,32 kg
Typ av nätanslutning
45 W nätadapter
Batterityp
6-cells, 53,6 Wh litiumjon
Webbkamera
HP Wide Vision HD-kamera med integrerad, digital dubbelsystemsmikrofon
Ljudfunktioner
Bang & Olufsen; HP Audio Boost; Quad-högtalare
Programvara
Operativsystem
Windows 10 Home 64
HP apps
HP Audio-omkopplare; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Sure Connect
Software included
McAfee LiveSafe™
Pre-installed software
Netflix
Software - Productivity & finance
1 månad gratis för nya Microsoft® Office 365-kunder