Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - Konfigurera en adressbok med kontrollpanelen

I det här dokumentet får du veta hur du använder funktionen Adressbok på skrivaren. Följande tas upp:
  obs!
Du kan också använda SynThru Web ServiceTM för att skapa och hantera funktionen Adressbok på skrivaren.
Med adressboken kan du komma åt och spara ofta använda faxnummer, e-postadresser, SMB-serveradresser och FTP-adresser i skrivaren. Här finns bl.a. följande funktioner:
  • Lagring av information om upp till 500 mottagare.
  • Skapar grupper när dokumentet skickas till flera mottagare och gör det möjligt för dig att välja posterna som finns lagrade i grupperna på sändlistorna på fliken Grundläggande för Fax, Skanna, Skanna till e-post eller Skanna till server.
      obs!
    Du kan lägga till en enskild kontakt i en grupp, men du kan inte lägga till en grupp som medlem i en annan grupp.
Skapa eller redigera en enskild kontakt i adressboken
Du kan konfigurera enskilda adresser i adressboken och använda adresserna när du ska skicka e-post eller fax via skrivarens kontrollpanel eller när du använder SMB- eller FTP-servrar. Det här avsnittet innehåller anvisningar inom följande ämnen:
Skapa eller redigera kontakter i en grupp i adressboken
Du kan skapa grupper och hantera ofta använda kontakter i adressboken. Det här avsnittet innehåller anvisningar inom följande ämnen:
Söka efter en post i adressboken
Följ stegen nedan för att söka efter en adress som finns lagrad i adressboken:
  1. Tryck på ikonen Maskininställningar och välj sedan Programinställningar på startskärmen på skrivarens kontrollpanel.
  2. Välj inställningen Adressbok och sedan alternativet Alla.
  3. Markera en av följande adresskategorier:
    • Alla
    • Enskilt
    • Grupp
  4. Beroende på vilken adresskategori som du har valt visar skrivaren en adresslista.
      obs!
    Om du vill söka efter ett namn skriver du in de första bokstäverna i rutan Ange adress eller trycker på sökikonen .