Samsung laserskrivare - installera Easy Printer Manager för Mac OS X

Lär dig hur du installerar Easy Printer Manager för Mac OS X.
  obs!
Vi rekommenderar att du hämtar de senaste drivrutinerna för utskrift och skanning för din skrivare.
Om du inte har installerat skrivardrivrutinen ännu går du till Software and Driver Downloads (Hämtning av programvara och drivrutiner) och anger din skrivarmodell i sökrutan för att hämta skrivardrivrutinen och Easy Printer Manager.
Installera Easy Printer Manager genom att följa de aktuella anvisningarna.
  1. Klicka på Mac_PrinterManager när du har hämtat filen.
    Figur : Exempel på Mac_PrinterManager
    Bild på Mac Printer Manager-filen
  2. Sätt igång genom att klicka på Installer.pkg.
    Figur : Exempel på Installer.pkg
    Bilden visar ett exempel på Installer.pkg
  3. Klicka på Continue (Fortsätt) för att sätta igång.
    Figur : Exempel på hur du klickar på Continue (Fortsätt) på välkomstskärmen
    Bilden visar välkomstskärmen i installationsprogrammet för Printer Manager
  4. Klicka på Continue (Fortsätt) och godkänn villkoren i programlicensavtalet genom att klicka på Agree (Godkänn).
    Figur : Exempel på hur du klickar på Continue (Fortsätt) och godkänner programlicensavtalet genom att klicka på Agree (Godkänn)
    Bilden visar hur du klickar på Continue (Fortsätt) och sedan på Agree (Godkänn) för att godkänna programlicensavtalet
  5. Markera rutan bredvid Keep Printer Manager in Dock (Behåll Printer Manager i Dock) och klicka på Continue (Fortsätt).
    Figur : Exempel på hur du markerar rutan bredvid Keep Printer Manager in Dock (Behåll Printer Manager i Dock)
    Bilden visar hur du markerar rutan och klickar på Next (Nästa)
  6. Välj den destination där du vill spara programinformationen och klicka sedan på Continue (Fortsätt).
    Figur : Exempel på hur du väljer en destination och sedan klickar på Continue (Fortsätt)
    Bilden visar hur du väljer en destination och sedan klickar på Continue (Fortsätt)
  7. Klicka på Install (Installera) för att göra en standardinstallation.
    Figur : Exempel på hur du klickar på alternativet för standardinstallation
    Bilden visar hur du klickar på Install (Installera).
  8. När installationen är klar klickar du på Close (Stäng) för att avsluta.
    Figur : Exempel på skärmen Installation was successful (Installationen lyckades)
    Bilden visar hur du klickar på Close (Stäng) och stänger fönstret efter en lyckad installation
  9. Du kan nu öppna Easy Printer Manager och se skrivarens status.
    Figur : Exempel på Samsung Easy Printer Manager
    Bilden visar Samsung Easy Printer Manager