Samsung laserskrivare - papperstyper som stöds

Det finns specifika typer av papper (material) som kan användas i Samsung-skrivare, men vilka som kan användas varierar beroende på skrivarmodell. Om du vill se en lista över vilka papperstyper som rekommenderas för din skrivarmodell (till exempel kuvert, etiketter, kartong, OH-film eller blankt papper) ska du gå till användarhandboken. Om du inte har användarhandboken tillgänglig kan du komma åt denna information för din specifika skrivarmodell genom att följa nedanstående anvisningar.
  obs!
Samsung avråder från att använda tungt, glättat papper i Samsung-skrivare. På de flesta skrivare kan du använda papper på 16 till 24 lb i huvudfacket och papper på 16 till 43 lb i det manuella facket. Tungt, glättat papper kan orsaka skador inuti skrivaren och skrivargarantin gäller inte vid användning av sådant papper.
Hämta skrivarhandboken
Följ de här anvisningarna om du vill hämta handboken till skrivaren.
  1. Gå in på support.hp.com, ange din skrivarmodell i sökrutan och klicka sedan på sökknappen.
  2. Klicka på User Guides (Användarhandböcker).
  3. Klicka på användarhandbokens titel så öppnas handboken.