Samsung MFP SL-K3250-K3300, MultiXpress Color MFP SL-X3220-X3280 - förbrukningsmaterial, tillbehör och underhållsdelar

Tillgängligt förbrukningsmaterial
När förbrukningsmaterial tar slut kan följande typer av förbrukningsmaterial beställas för skrivaren.
  obs!
Beroende på alternativ och utskriftsläge som används,kan tonerkassettens livslängd skilja sig åt.
  varning!
Vid köp av nya tonerkassetter eller andra förbrukningsmaterial måste dessa köpas i samma land/region som maskinen används i. Annars är nya tonerkassetter eller andra förbrukningsmaterial inte kompatibla med maskinen p.g.a. olika konfigurationer för tonerkassetter och annat förbrukningsmaterial enligt villkoren för ett specifikt land.
Typ
Modell
Genomsnittlig kapacitet
Delnr
Tonerkassett
X322x, X328x seriena
Genomsnittlig kontinuerlig svart bläckpatronskapacitet: Approx. 20 000 standardsidor
CLT-K804S (svart)
Genomsnittlig kontinuerlig färgbläckpatronskapacitet: Approx. 15 000 standardsidor (cyan, magenta, gul)
CLT-C804S (cyan)
CLT-M804S (magenta)
CLT-Y804S (gul)
K325x, K330x serienb
Genomsnittlig kontinuerlig svart bläckpatronskapacitet: Approx. 25 000 standardsidor
MLT-D704S (svart)
Bildenhet
X322x, X328x serie
Cirka 50 000 sidor
CLT-R804
K325x, K330x serie
Cirka 100 000 sidor
MLT-R704
Spilltonerbehållare
X322x, X328x serie
Cirka 33 700 sidor
CLT-W808
K325x, K330x serie
Cirka 100 000 sidor
MLT-W708
a. angiven kapacitet med sidor med 5 % täckning.
b. angiven kapacitet med sidor med 6 % täckning.
Tillgängliga tillbehör
Tillbehör som kan köpas och installeras för att förbättra skrivarens prestanda och kapacitet.
  obs!
Om installationsguiden för det valfria tillbehöret inte innehåller information om hur du installerar tillbehöret i skrivarmodellen, sök då efter skrivarmodell för information om hur du installerar tillbehöret.
Figur : Tillbehörsalternativ
Nummer
Tillbehör
Funktion
Delnr
1
Fax-sats
Faxsatsen tillåter skrivaren att användas som en fax.
CLX-FAX160
2
FDI-sats (gränssnitt för tredjepartsenheter)
FDI (gränssnitt för tredjepartsenheter) är ett kort installerat inuti maskinen som möjliggör en tredjepartsenhet, t.ex. en enhet som drivs av mynt eller en kortläsare. Dessa enheter möjliggör betalning per utskrift på maskinen.
CLX-KIT10F
3
Uppgraderingssats för trådlös, NFC
För att köpa trådlöst/NFC satsen, kontaktar du återförsäljaren eller distributör där skrivaren köptes. Endast auktoriserade serviceleverantörer, distributörer eller återförsäljare tillåts installera satsen trådlöst/NFC.
SL-NWE001X
4
Masslagringsenhet (hårddisk)a
Denna hårddisksats hjälper dig att använda skrivaren på olika sätt.
SCX-HDK471
5
Dokumentmatare med dubbla kassetter
När du ofta har problem med papperskällan kan ett ytterligare fack anslutas. Tillbehörsfacket har en maximal kapacitet på 1 040 ark. Dokument kan skrivas ut i olika storlekar och typer av utskriftsmaterial i facket.
SL-PFP502D
6
Skåpstativ
Skrivaren kan placeras på det ergonomiskt utformade skåpet som hjälper dig med att nå skrivaren bekvämt. Det ger även möjlighet att enkelt flytta skåpet på hjul, om nödvändigt, och förvara olika föremål som papper i skåpet.
SL-DSK502T
7
Efterbehandlingsenhetb
Denna efterbehandlingsenhet ger möjlighet för att sortera, gruppera och häfta utskrifterna.
SL-FIN501L
8
Sats för hålslagningc
Denna sats ger möjlighet att slå hål för att arkivera utskrifterna.
SL-HPU501x
9
Häftklammerkassettc
3 x 5 000 häftklamrar per paket, täcker maximalt en tjocklek av 50 ark med ett häftläge.
SCX-STP000
10
Utskriftsavskiljare
Utskriftsavskiljaren möjliggör sortering av utskrifterna.
SL-JSP500S
s. K325x, endast K330x-serien.
b. K330x, endast X328x-serien.
C. Den här funktionen är bara tillgänglig när en efterbehandlare (tillbehör) är installerad.
Tillgängliga reservdelar
Byt ut underhållsdelar med regelbundna mellanrum att hålla skrivaren i bästa skick och för att undvika utskriftskvalitets- och pappersmatningsproblem till följd av de utslitna delarna. Underhållsdelar är mestadels valsar, band och pads. Dock kan ersättningsintervall och delar skilja sig åt beroende på modell. Utbyte av reservdelar kan endast göras av en auktoriserad serviceleverantör, en återförsäljare eller den detaljhandlare som du köpte maskinen av. För att köpa underhållsdelar, kontakta återförsäljaren där skrivaren köptes. Information om ersättningsintervallet för underhållsdelarna ges av Samsungs skrivarstatusprogram. Eller på användargränssnittet om skrivaren stöder en skärm. Ersättningsintervallet varierar beroende på programvara, papperstyp, pappersformat, och utskriftens komplexitet.