• Information

• Respons

HP ENVY 6200, 7100, 7800-skrivare - Byta bläckpatroner

Detta dokument gäller för HP ENVY Photo 6220, 6230, 6232, 6234, 6252, 6255, 7120, 7130, 7134, 7155, 7158, 7164, 7820, 7830, 7855, 7858 och 7864 All-in-One-skrivare.
I det här dokumentet beskrivs stegen för byte av bläckpatroner.

Byta bläckpatroner

Byt ut alla nästan tomma eller tomma bläckpatroner.
obs!
Om du har registrerat dig i programmet HP Instant Ink får du särskilda Instant Ink-bläckpatroner. HP Instant Ink-bläckpatroner är större än standard-bläckpatroner, men de får plats i skrivarvagnen på samma sätt. HP Instant Ink finns inte tillgänglig i alla länder/regioner eller för alla skrivarmodeller. För mer information, se HP Instant Ink.
    HP Instant Ink- och standard-bläckpatroner
  1. Standard bläckpatron
  2. HP Instant Ink-bläckpatron
  1. Starta skrivaren.
  2. Lägg i vanligt vitt papper i inmatningsfacket.
  3. Öppna luckan till bläckpatronen.
    Bild: Öppnar bläckpatronsluckan
  4. Vänta tills vagnen har stannat och har tystnat innan du fortsätter.
  5. Lossa på bläckpatronen genom att försiktigt trycka den nedåt och dra sedan ut den från hållaren.
    Ta ur bläckpatronen
  6. Ta ut den nya bläckpatronen ur förpackningen. Var noga med att endast vidröra den svarta plasten på bläckpatronen.
    Håller i bläckpatronens sidor.
  7. Ta bort plasttejpen.
      varning!
    Rör inte vid kopparkontakterna eller bläckmunstyckena. Byt inte ut skyddstejpen på kontakterna. Om du vidrör dessa delar kan de täppas till, vilket medför otillräcklig bläcktillförsel och dålig elektrisk anslutning.
    Ta bort skyddstejpen
  8. Håll fast bläckpatronen i sidorna med munstyckena mot skrivaren och tryck sedan in den på plats enligt färgkoden och se till att den knäpper fast.
    obs!
    Installera färgpatronen på vänster sida och den svarta bläckpatronen på höger sida.
    Snäpp fast bläckpatronen på plats
  9. Upprepa vid behov föregående steg om du vill byta den andra bläckpatronen.
  10. Stäng luckan för bläckpatronsluckan.
    Skrivaren startar justeringen. Det är normalt för skrivaren att det hörs ljud från den under processen. När processen är slutförd skriver skrivaren ut en justeringssida.

Vanliga frågor (FAQ)

Se listan över vanliga frågor om hur du byter ut bläckpatroner.