• Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

Samsung Laser flerfunktionsskrivare - ställer in och använda appen Google Cloud Print

Google Cloud Print är en tjänst som gör det möjligt att skriva ut till en skrivare med en mobiltelefon, surfplatta eller alla webbanslutna enheter. Att använda Google Cloud Print service, registrera ditt Google-konto med skrivaren. Kontrollera att du använder en Chrome operativsystem (OS), en Chrome-webbläsare eller en Gmail eller en Google Docs på din mobila enhet för att skriva ut eller skicka e-post från din mobila enhet så att du inte behöver installera en drivrutin på den mobila enheten.
For more information om Google Cloud Print™, gå till någon av följande webbplatser:
Innan du börjar, se till att du uppfyller följande krav:
  • Skrivaren är påslagen och ansluten till ett trådbundet eller trådlöst nätverk som har åtkomst till Internet.
  • Du har ett Google-konto skapas.
  • En Chrome-webbläsaren installerad.

Registrera skrivaren med Chrome

Följ dessa steg för att registrera din skrivare från en Chrome-webbläsare:
  1. Öppna webbläsaren Chrome.
  2. Logga in på webbplatsen Google med din Gmail adress.
  3. Ange skrivarens IP-adress i adressfältet, och tryck på Enter eller klicka på .
  4. Klicka på Logga in i det övre högra hörnet av SyncThru webbtjänsten: s webbplats.
  5. Skriv användarnamn och lösenord.
    obs!
    Kontrollera att du använder den samma inloggning ID och lösenord i Maskin-inställningar.
    För instruktioner, se Maskinen inställningaroch sedan gå till avsnittet Logga in .
    obs!
    Om nätverksmiljö använder en proxyserver, konfigurera den proxy IP- och portnumret från sedan följande inställningar: Inställningar>nätverksinställningarna>Proxy.
    Kontakta din nätverk tjänstleverantör eller nätverksadministratör för mer information.
  6. I fönstret SyncThru™ webbtjänsten , klicka sedan följande inställningar:
    • Inställningar
    • Nätverksinställningar
    • HP Cloud Print
  7. Ange skrivarens namn och ange en beskrivning och klicka sedan på Registrera.
    Ett popup-fönstret för bekräftelse visas på datorn.
    obs!
    Ett bekräftelsefönster visas inte om webbläsaren är inställd på att blockera popup-fönster. Se till att tillåta på webbplats för att visa popup-fönster.
  8. Klicka på Slutför skrivarregistreringen.
  9. Klicka på Hantera din skrivare.
    När du är klar, skrivaren är registrerad hos Google Cloud Print service och Google Cloud Print-klar enheter visas i listan.

Konfigurera alternativ för Google Cloud Print.

Beroende på programmet eller den enhet du använder, varierar utskrift proceduren. Se till att se listan över program som stöder Google Cloud Print™ .