Samsung Laser Printers - Easy Eco Driver

obs!
  • Enkel Eco drivrutinen kanske inte är tillgängliga beroende på modell av skrivare, eller på valfritt goods installerad. (Se avsnittet programvara i skrivarens Användarhandbok för att se vilka program som är tillgängliga.)
  • Enkel Eco drivrutinen är tillgänglig för Windows OS-användare: endast.
Med enkel Eco-drivrutinen kan du tillämpa economy funktioner för att spara papper och toner, innan du börja skriva ut.
Enkel Eco drivrutinen också kan du göra enkla redigering, till exempel tar bort bilder och texts, ändra teckensnitt och mycket mer.
Om du vill köra Easy Eco drivrutinen varje gång du skriver ut, gå till Egenskaper för skrivare > grundläggande fliken > och markera kryssrutan för Start Easy Eco drivrutinen innan utskrift.

Använda Easy Eco drivrutin

1. Öppna ett dokument att skriva ut.
  2. Öppna den preferenser fönstret.
  3. Fliken Favoriter , Välj Eco utskrift förhandsgranskning.
  4. Klicka på OK eller Skriv ut.
    HP EWS visas.
  5. Välj de alternativ du vill gäller för dokumentet.
    En förhandsgranskning av funktionerna som tillämpade dokumentet visas.
  6. Klicka på Skriv ut.