Samsung Laser flerfunktionsskrivare - hur du konfigurerar och använder appen Samsung Cloud Print

Samsung Cloud Print är en kostnadsfri molntjänst där du kan skriva ut eller skanna från din mobila enhet eller surfplatta till din Samsung skrivare eller MFP. När du har installerat appen Samsung Cloud Print, kan du registrera med Samsung Cloud Print-tjänsten med din mobila nummer för autentisering. Inga andra konto inloggning krävs, kan du länka appen till Samsung kontot, om så önskas.
For more information about Samsung Cloud Print, go to the Samsung website.
obs!
För att para ihop din mobiltelefon med en skrivare, tryck på () för, eller Använd QR-koden, eller skriv manuellt MAC-adressen. När ihop, kan du skriva ut eller skanna från valfri plats.
Följ de här stegen för att konfigurera och använda Samsung Cloud Print