Samsung laserskrivare - hur du kommer åt hanteringsverktyg

Samsung erbjuder en rad olika hanteringsverktyg för Samsung skrivare.
  1. Kontrollera att skrivaren är ansluten till datorn och påslagen.
  2. Öppna Start-menyn och välj sedan Program eller Alla program.
    • För Windows 8, från snabbknappsmenyn, välja Sök>appar.
    • För Windows 10 och Windows Server 2016:
      • I Aktivitetsfältet, Skriv Samsung skrivare i Sök inmatningsområdet. Tryck på Enter-knappen.
      • Från Start -ikonen , Välj alla appar>Samsung skrivare.
  3. Sök efter Samsung skrivare.
  4. Under Samsung skrivare, kan du se installerade hanteringsverktyg.
  5. Klicka på verktyget Diskhantering du vill.
  obs!
  • Efter installation av drivrutinen, för vissa hanteringsverktyg, du kan komma åt dem direkt från Start -menyn >program eller Alla program.
  • För Windows 8, efter installation av drivrutinen, för vissa hanteringsverktyg, du kan komma åt dem direkt från startskärmen genom att klicka på panelen motsvarande.