Samsung laserskrivare - AirPrint

obs!
Endast AirPrint certifierade skrivare kan använda funktionen AirPrint. Markera rutan skrivaren rör för AirPrint certifierade märke.
  obs!
AirPrint kan du skriva ut direkt från: iPhone, iPad eller iPod touch med den senaste versionen av IOS.
Inställning = "0"
Bonjour (mDNS) och IPP protokoll krävs på skrivaren för att använda funktionen AirPrint . Du kan aktivera funktionen AirPrint med en av följande metoder:
  1. Se till att skrivaren är ansluten till nätverket
  2. Starta en webbläsare, t.ex Internet Explorer, Safari eller Firefox, och ange skrivarens nya IP-adress i webbläsarfönstret.
    Ett exempel:
  3. Klicka på Logga in i det övre högra hörnet SyncThru webbtjänsten webbplatsens.
  4. Skriv användarnamn och lösenord.
      obs!
    Använd samma inloggnings-ID och lösenord som du först skapa när du slagit på skrivaren: Inställningar
      obs!
    Om du vill ändra lösenordet, gå till fliken säkerhet.
  5. När fönstret SyncThru webbtjänsten öppnas, klickar du på Inställningar > Nätverksinställningarna.
  6. Klicka på OK eller Skriv ut.
Skanna via AirPrint
Exempel tillhandahåller på iPad manuell dessa anvisningar:
  1. Öppna din e-, Foto, webbsidor eller dokument du vill skriva ut.
  2. Tryck på ikonen på skärmen.
  3. Välj menyn för att konfigurera din skrivardrivrutinnamnet och alternativ.
  4. Tryck på knappen Appar . Skrivarserver: %1
    » Avbryta utskriftsjobb för att avbryta utskriftsjobbet, eller Visa ut sammanfattningen, klicka på print center-ikonen () i området multi-tasking. Eller klicka på Avbryt utskrift mitt.