Samsung laserskrivare - att skriva ut med Mopria

Mopria Print Service är en mobil utskriftslösning som förbättrar den nya utskriftsfunktion på en Android-telefon eller tabell (Android version 4.4 eller senare). Med den här tjänsten, kan du ansluta och skriva ut till alla Mopria-certifierade skrivare i samma nätverk som din mobila enhet utan ytterligare installationen. Många inbyggda Android-appar stödjer utskrift, inklusive Chrome, Gmail, Gallery, enheten och Quickoffice.
obs!
  • Endast Mopria-certifierade skrivare kan använda funktionen Mopria. Gå till Certifierade produkter (på engelska) på webbplatsen Mopria, för att kontrollera om din skrivare stöds.
  • Markera rutan som skrivaren levererades i för Mopria-certifierade-logotypen.
  • Se till att skrivaren och mobilenheten är anslutna till samma nätverk och att kommunikationen är tillgänglig.