Samsung laserskrivare - Hur du kontrollerar skrivarens status i SyncThru Web Service

obs!
Webbtjänsten SyncThru är inte ett program som installeras på datorn. Det är en webbaserad kontrollpanel för skrivaren. För att använda SyncThru måste datorn vara i samma nätverk som skrivaren.
Följ dessa anvisningar för att öppna SyncThru:
  1. Leta reda på den IP-adress som skrivaren har för närvarande.
    • Om skrivaren har en LCD-panel på framsidan så går du till Meny > Systeminställningar > Rapporter > Nätverkskonfiguration och skriver sedan ut nätverkskonfigurationssidan för att hitta den aktuella IP-adressen.
    • Om skrivaren inte har en LCD-panel på framsidan håller du ner knappen Stopp, Avbryt eller WPS tills LED-lampan för status börjar blinka snabbt. Detta gör att skrivaren skriver ut en konfigurationssida. Om skrivaren skriver ut en demosida eller matar ut en infosida har du hållit in knappen under för lång eller för kort tid.
    Figur : Konfigurationssida
  2. Öppna webbläsaren, ange skrivarens IP-adress i adressfältet och tryck på Retur.
    obs!
    IP-adressen är ett nummer i detta format: 192.168.1.1. Om ett felmeddelande visas eller SyncThru inte visas när du anger skrivarens IP-adress kontrollerar du följande:
    • Se till att skrivaren är påslagen.
    • Kontrollera att skrivaren är ansluten till nätverket.
    Figur : IP-adress
  3. Statusen kommer att listas bredvid Avisering. Om det inte uppstått några fel kommer Ingen avisering att visas.
    Figur : Aviseringar
    • Se Felmeddelanden och LED-lampor för status för att hitta rätt artikel om fel.