Samsung laserskrivare med multifunktion - Hur du konfigurerar Skanna till en Mac-dator med hjälp av Easy Printer Manager

Innan du skannar från en skrivare till en Mac-dator med OS X, måste du konfigurera Inställningar för att skanna till dator i Samsung Easy Printer Manager.
Följ nedanstående steg för att konfigurera Inställningar för att skanna till dator i Samsung Easy Printer Manager:
  1. Kontrollera att de senaste drivrutinerna för utskrift och skanning är installerade.
    Gå till Programvara och drivrutiner för att hämta de senaste drivrutinerna för utskrift och skanning. Sedan skriver du in din skrivarmodell i textrutan för att hitta drivrutinen till skrivaren.
  2. Klicka på ikonen Samsung Easy Printer Manager i dockan på din Mac-dator för att starta programmet.
    Figur : Ikonen för Easy Printer Manager
  3. Markera din skrivare i listan till vänster klicka sedan på ikonen Avancerat läge.
    Gå vidare till nästa steg om Samsung Easy Printer Manager redan är i Avancerat läge.
    Figur : Avancerat läge
  4. Klicka på ikonen Inställningar för att skanna till dator längst upp i fönstret i Samsung Easy Printer Manager.
  5. Markera kryssrutan Aktivera skanning från enhetspanel och klicka sedan på Spara.
    Figur : Aktivera skanning från enhetspanel
  6. Välj önskat alternativ för följande inställningar på fliken Grundläggande.
      obs!
    Om något av alternativen är otillgängligt eller gråmarkerat kan du pröva att installera om skannerdrivrutinen. Gå till Programvara och drivrutiner om du behöver hämta skrivardrivrutiner.
    • Skanningsinställningar
      • Färgläge
      • Upplösning
      • Skanningsstorlek
      • ADM dubbelsidigt
        Figur : Alternativ för skannerinställningar
    • Filinställningar
      • Spara i
      • Format
        Figur : Alternativ för filinställningar
    • Åtgärd efter spara
      • Ingen
      • E-post
      • Öppna med standardprogram
      • Meddela mig när slutförd
        Figur : Alternativ för Åtgärder efter spara
  7. Välj önskat alternativ för följande inställningar på fliken Bild.
      obs!
    Om något av alternativen är otillgängligt eller gråmarkerat kan du pröva att installera om skannerdrivrutinen. Gå till Programvara och drivrutiner om du behöver hämta skrivardrivrutiner.
    • Bildförbättring
      • Avrastra
      • Marginalborttagning
      • Automatisk exponering
      • Automatisk färgbalans
      • Bakgrundsborttagning
        Figur : Alternativ för bildförbättring
    • Bildjustering
      • Automatisk beskärning
      • Automatisk rotering
      • Identifiering av tom sida
      • Räta ut automatiskt
      • Vattenstämpel
        Figur : Alternativ för bildjustering
  8. Klicka på Spara för att slutföra skannerkonfigurationen när du har valt de alternativ du vill använda.
  9. Klicka på ”X” i det övre högra hörnet av fönstret för att avsluta Samsung Easy Printer Manager.