Samsung laserskrivare - så här återställer du utskriftssystemet i Mac OS X

Utför följande steg för att återställa utskriftssystemet för Mac OS X:
  1. Klicka på Apple-ikonen i skärmens övre vänstra hörn och klicka på Systeminställningar och välj sedan Skriv ut och faxa.
    Figur : Klicka på Systeminställningar och välj Skriv ut och faxa
  2. Klicka på en skrivare i listan, medan du trycker ned Alternativ på tangentbordet. (Du kan också välja en skrivare i listan genom att högerklicka på den.)
    Figur : Välj en skrivare i listan
  3. När popup-meddelandet visas klickar du på OK för att bekräfta återställningen av utskriftssystemet.
    Figur : Klicka på OK för att återställa utskriftssystemet
  4. Ange det definierade lösenordet om autentisering krävs.
  5. Återställningen av utskriftssystemet är slutförd och inga skrivare visas i listan över skrivare.