• Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

Samsung-laserskrivare - Android-smartphones och Samsung Print Service-insticksprogrammet

Samsung Print Service-insticksprogrammet – tillgängligt för hämtning på Google Play Store – stöder utskrift på Android-enheter med minst Android 4.4 (KitKat).
Med insticksprogrammet kan du skriva ut till många Samsung-laserskrivare och -flerfunktionsskrivare utan behov av appar från tredje part eller extra utskriftsdrivrutiner. Du kan enkelt skriva ut foton, webbsidor och dokument när din mobila enhet är ansluten till en kompatibel Samsung-skrivare via ett trådlöst nätverk eller en trådlös direktanslutning till skrivaren. Du kan styra utskriftsinställningarna, inklusive färg, antal kopior, pappersorientering, papperstyp, pappersstorlek och dubbelsidig utskrift.

Steg 1: Kontrollera att din skrivare är Mopria-certifierad

Gå till Certified Products (på engelska) på Mopria-webbplatsen, och kontrollera att din skrivarmodell är kompatibel med Mopria. Om din skrivare finns på listan går du vidare till nästa steg.

Steg 2: Hämta Samsung Print Service-insticksprogrammet

På Samsung Galaxy-smartphones och -plattor är Samsung Print Service-insticksprogrammet förinstallerat. Om du har en mobil Samsung Galaxy-enhet går du vidare till nästa steg.
Du hämtar insticksprogrammet från Google Play för andra smartphones än Galaxy Android som kör Android 4.4 och senare:
  1. Gå till Samsung Print Service Plugin (på engelska) för att ladda ned insticksprogrammet (om du tittar på den här sidan på en mobil enhet) eller sök i Google Play efter Samsung Print Service Plugin.
  2. Tryck på den gröna knappen Installera. (Det står ”Install” om du visar sidan på engelska).
  3. Tryck på den gröna knappen Acceptera.

Steg 3: Skriva ut eller dela från Samsung Print Service-insticksprogrammet

När du har hämtat och installerat Samsung Print Service-insticksprogrammet kommer menyalternativen för till exempel webbsidor och foton att visa alternativen Print (Skriv ut) och Share (Dela).
För att skriva ut trycker du på ikonen Inställningar och sedan på Print (Skriv ut). Välj sedan dina utskriftsalternativ.
Utskriftsmeny
För att dela trycker du på ikonen Dela och sedan på Samsung Print Service Plugin (Samsung Print Service-insticksprogrammet). Följ sedan instruktionerna på skärmen.
Menyn Dela