Samsung-laserskrivare - så här åtgärdar du väntande dokument i utskriftskön

Vid utskrift skickas dokumenten först till en utskriftskö och sedan till sedan till skrivaren. Om dokumenten inte skrivs ut måste de tas bort från utskriftskön manuellt.
För Windows utför du följande steg för att manuellt ta bort dokument från utskriftskön:
  1. Klicka på Kontrollpanelen och välj sedan Enheter och skrivare.
    Figur : Öppna Kontrollpanelen och sedan Enheter och skrivare
  2. Välj skrivaren, högerklicka med musen och klicka sedan på Se vad som skrivs ut.
    Figur : Välj skrivaren och klicka på Se vad som skrivs ut
  3. Klicka på Skrivare överst till vänster på skärmen och välj sedan Rensa alla dokument.
    Figur : Klicka på Skrivare och välj Rensa alla dokument
  4. Ett popup-meddelande ber dig att bekräfta alla dokument som ska avbrytas. Klicka på Ja.
    Figur : Klicka på Ja om du vill avbryta alla dokument i utskriftskön
  5. Alla dokument i utskriftskön tas bort och inga väntande jobb visas i listan Se vad som skrivs ut. Alla dokument som har lagts till i listan för utskriftskön skrivs inte ut och måste skrivas ut igen.
För Mac OS X utför du följande steg för att manuellt ta bort dokument från utskriftskön:
  1. Klicka på Systeminställningar och välj sedan Skriv ut och skanna från listan.
    Figur : Klicka på Systeminställningar och välj Skriv ut och skanna
  2. Klicka på skrivaren och sedan på Öppna utskriftskö.
    Figur : Klicka på skrivaren och sedan på Öppna utskriftskö
  3. Klicka på X-knappen bredvid varje specifikt dokument som ska tas bort från utskriftskön.
    Figur : Klicka på X-knappen för att ta bort ett dokument från utskriftskön
När de ovanstående stegen har utförts kommer alla de dokument som tagits bort från listan för utskriftskön inte att skrivas ut och måste skrivas ut igen.