HP-skrivare - Skrivare som är kompatibla med Windows 10 S

Detta dokument gäller för HP-skrivare och operativsystemet Windows 10 S.
Använd följande lista för att bekräfta om HP-skrivaren stöds med Windows 10 S.
  obs!
HP fortsätter att testa skrivarens funktioner och kompatibilitet med Windows 10 S. Vissa skrivarfunktioner kanske inte stöds i Windows 10 S. Den här informationen kan ändras utan förvarning.
HP-skrivare-appar finns tillgängliga i Store. Gå till HP Smart (på engelska) för att få den app som har en guidade skrivarinställningar och hanteringsverktyg för skrivaren.
För att snabbt hitta din skrivarmodell, klicka eller bläddra till avsnittet för din skrivarmodell och håll sedan ner CTRL och F -tangenterna. I sökrutan som visas, skriv in skrivarens modellnummer (exempel: 8612) och tryck på Retur för att hitta skrivaren.