Samsung-laserskrivare - så här ställer du in energisparläget

Du kan även justera tidsperioden för energisparläget, från 1 till 120 minuter. Tiden anger hur lång tid skrivaren ska vara på tills den försätts i energisparläget. När energisparläget t.ex. ställs in till 10 minuter innebär det att skrivaren försätts i energisparläget 10 minuter efter en utskrift.
Gör följande om du vill justera energisparläget i Easy Printer Manager för en USB-ansluten skrivare
  1. Öppna Easy Printer Manager och välj läget Avancerat.
    Figur : Väljer Avancerat läge i Easy Printer Manager
  2. Välj fliken Enhetsinställningar.
    Figur : Välj enhetsinställningar
  3. Ange önskad tidsperiod i minuter i fältet för Energisparläge.
    Figur : Ange tidsperioden i fältet Energisparläge
  4. Klicka på Spara för att spara inställd tidsperiod för energisparläget.
Så här justerar du tidsperioden för energisparläget i Smart Panel för en USB-ansluten skrivare:
  1. Öppna Smart Panel och klicka på Skrivarinställningar.
    Figur : Klicka på Skrivarinställningar i Smart Panel
  2. Välj Inställningar i den vänstra menyn och använd sedan nedåtpilen för att välja Energisparläge.
    Figur : Välj Inställningar\Energisparläge
  3. Välj önskad tidsperiod i fältet för Energisparläge.
    Figur : Välj den önskade tidsperioden i fältet Energisparläge
  4. Klicka på knappen Verkställ för att spara ändringarna i Energisparläge.
Så här justerar du SyncThru Web Service för en nätverksansluten skrivare:
  1. Ange skrivarens IP-adress i webbläsaren.
  2. Logga in på SyncThru Web Service genom att klicka på Logga in högst upp till höger och ange sedan användar-ID/lösenordet.
    Figur : Logga in på SyncThru Web Service
  3. Klicka på fliken Inställningar och välj Maskininställningar.
    Figur : Välj Inställningar\Maskininställningar
  4. Ange önskad tidsperiod i fältet Energisparläge.
    Figur : Ange tidsperioden i fältet Energisparläge
  5. Klicka på Verkställ för att spara ändringarna av tidsperiod.