Samsung-laserskrivare - konfigurera skrivaren via Smart Panel

Smart Panel har ett integrerat verktyg som kan användas för att ändra skrivarinställningarna. Följ dessa steg om du vill starta Smart Panel och ändra skrivarinställningarna.
  1. Högerklicka på ikonen för Smart Panel. (Det blå S:et i systemfältet).
    Figur : Exempel på Smart Panel
  2. Klicka på Skrivarinställningar i snabbmenyn. En sida som liknar den på bilden visas och där du kan ändra skrivarinställningarna.
    Figur : Exempel på skrivarinställningsverktyg
  3. Klicka på Verkställ när du är klar för att tillämpa inställningarna.