Samsung laserskrivare - Felet File Format Not Supported (Filformatet stöds inte)

När felet File Format Not Supported (Filformatet stöds inte) visas på skrivaren indikerar det att filformatet som skrivaren försökte skriva ut från en USB-enhet inte stöds.
  varning!
Om USB-enheten har vissa funktioner (säkerhetsnyckel, startdisk, lösenordsinställningar osv) ska du inte använda USB-enheten med skrivaren. Filerna som lagras på enheten kan skadas eller så kan skrivaren kanske inte hitta filerna.
För att lösa felet File Format Not Supported (Filformatet stöds inte) ska du välja ett annat filformat som stöds av skrivaren. Skrivaren har stöd för följande filformat:
  • TIFF
  • BMP
  • JPEG
  • PRN