Samsung-laserskrivare - Så här installerar du drivrutiner eller programvara med Samsungs installationsprogram för skrivarprogramvara för Windows

Samsung Printer Software Installer är ett webbaserat installationsverktyg som hämtar och installerar skrivardrivrutiner och programvara som krävs för Samsung-skrivare.
Om du inte har installerat skrivardrivrutinen ännu går du till Programvara och drivrutiner som kan hämtas och anger skrivarmodellen i textrutan för att hämta den senaste drivrutinen.
Figur : Exempel på installationsprogrammet för Samsung-skrivaren
Bild av installationsprogrammet för Samsung-skrivaren
När installationsprogrammet öppnas klickar du på Windows-ikonen om operativsystemet är Windows XP eller senare.

Windows

Välj din typ av installation och följ sedan motsvarande steg.