Samsung-laserskrivare - Så här installerar du drivrutiner eller programvara med Samsungs installationsprogram för skrivarprogramvara för Mac OS X

Samsung Printer Software Installer är ett webbaserat installationsverktyg som hämtar och installerar skrivardrivrutinerna och programvaran som krävs för den aktuellt anslutna Samsung-skrivaren.
Om du inte har installerat skrivardrivrutinen ännu går du till Programvara och drivrutiner som kan hämtas och anger skrivarmodellen i textrutan för att hämta den senaste drivrutinen.
Figur : Exempel på installationsprogrammet för Samsung-skrivaren
Bild av installationsprogrammet för Samsung-skrivaren
När installationsprogrammet öppnas klickar du på Mac OS X-ikonen om operativsystemet är Mac OS X 10.5 eller senare.

Mac OS X

Välj din typ av installation och följ sedan motsvarande steg.