Samsung-laserskrivare - Så här installerar du en skrivardrivrutin via en USB-anslutning i Windows

Samsung Printer Software Installer är ett webbaserat installationsverktyg som hämtar och installerar skrivardrivrutiner och programvara som krävs för Samsung-skrivare.
Om du inte har installerat skrivardrivrutinen ännu går du till Programvara och drivrutiner som kan hämtas och anger skrivarmodellen i textrutan för att hämta den senaste drivrutinen.
Använd dessa steg för att installera drivrutinen via USB.
  1. Om du inte har installerat skrivardrivrutinen ännu går du till Programvara och drivrutiner som kan hämtas och anger skrivarmodellen i textrutan för att hämta den senaste drivrutinen.
  2. Markera rutan bredvid Jag har granskat och godkänner installationsavtalen och klicka sedan på Nästa.
    Figur : Exempel på hur du markerar installationsavtalet
    Bild som visar var du väljer installationsavtalet
  3. Välj USB-anslutning och klicka sedan på Nästa.
    Figur : Exempel på hur du väljer typ av USB-anslutning
    Bild som visar hur du väljer USB-anslutning
  4. Installationsprogrammet söker efter alla USB-anslutna skrivare.
      obs!
    Om felmeddelandet No Printer Found (Ingen skrivare hittades) ska du prova följande steg och sedan klicka på Sök igen:
    • Se till att USB-enheten är helt inkopplad på skrivarens baksida och sedan ansluten till en USB-port på datorn.
    • Prova en annan USB-kabel och kontrollera att kabeln inte är kortare än 1,8 m.
    • Kontrollera att skrivaren är påslagen.
  5. Markera alla komponenter som måste installeras och klicka sedan på Nästa.
    Figur : Exempel på hur du markerar komponenter som behöver installeras
    Bild som visar hur du markerar komponenter som behöver installeras
  6. En förloppsindikator visar komponenter som installeras. Klicka på Nästa när indikatorn är full.
    Figur : Exempel på förloppsindikator för installation av programkomponenter
    Bild som visar förloppsindikatorn för installation av programkomponenter
  7. Installationen är nu klar. Välj Skriv ut en testsida för att kontrollera att anslutningen upprättats och klicka sedan på Slutför för att stänga guiden.
    Figur : Exempel på slutförd installation
    Bild som visar hur du väljer Skriv ut en testsida för att testa anslutningen
      obs!
    Om Starta Easy Eco Driver före utskrift är markerad visar Easy Eco Driver en förhandsgranskning av vad du skriver ut och ger dig en möjlighet att justera toner-/pappersalternativ.