Samsung-laserskrivare - Felet IP Conflict (IP-konflikt)

Felet IP Conflict (IP-konflikt) visas när IP-adressen som tilldelats skrivaren redan har tilldelats en annan enhet i nätverket.
obs!
Någon annan på samma nätverk kan nyligen ha tilldelat en statisk IP-adress till en annan enhet, men den var redan tilldelad din skrivare.
För att lösa felet IP Conflict (IP-konflikt) måste en av enheterna ha en annan IP-adress tilldelad.
Följ dessa steg för att tilldela skrivaren en annan IP-adress: