Samsung-laserskrivare - Anslutningsfel medan du ansluter till SMTP-servern

Ett felmeddelande visas när skrivaren har konfigurerats i SyncThru och inte kan ansluta till SMTP-servern.
Prova följande för att åtgärda ett serveranslutningsfel:
  1. Kontrollera serverinställningarna och kontrollera att SMTP-serverns administratör inte har ändrat adressen.
    Figur : Kontrollera serverinställningarna.
  2. Pinga SMTP-serveradressen och kontrollera att det går att komma åt den från skrivarens nätverk.
      obs!
    Pinga SMTP-servern så här:
    • Klicka på Start och välj sedan Kör.
    • Skriv CMD för att öppna kommandotolken.
    • Skriv PING och skriv sedan namnet på den önskade SMTP-serveradressen.
      Figur : Skriv namnet på den önskade SMTP-serveradressen
    • Klicka på Retur. Resultaten visas.
      Figur : Resultaten med SMTP-serveradresser visas
    • Om pingningen misslyckades går du till steg 3 (nedan).
  3. Gör en utskrift för att kontrollera att skrivaren fortfarande är ansluten till nätverket.
Om skrivaren inte är ansluten till nätverket går du till https://support.hp.com för information om och hjälp med nätverk.
Om nätverket är korrekt anslutet och rätt SMTP-adress har angetts ska du kontakta e-posttjänsten du använder om anslutningsfelet kvarstår.