• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

Samsung M2070FW-skrivare - Så här använder du NFC-funktionen för att skriva ut från en Galaxy-telefon

Med funktionen NFC (Near Field Communication) kan du skriva ut direkt från din mobila enhet genom att hålla din mobila enhet över NFC-etiketten på skrivaren.
Du behöver följande för att skriva ut med NFC-funktionen
  • En NFC- och Wi-Fi Direct-aktiverad mobil enhet med Android OS 4.0 eller senare.
  • En skrivare med NFC-funktion och Wi-Fi Direct.
  • Appen Samsung Mobile Print installerad på den mobila enheten.
      obs!
    Hämta appen Samsung Mobile Print genom att klickar du här.
Tryck och skriv ut
  obs!
På en del mobiltelefoner sitter eventuellt inte NFC-antennen på baksidan av mobiltelefonen. Kontrollera placeringen av NFC-antennen på din smartphone innan du taggar.
Skriva ut med NFC:
  1. Kontrollera att funktionerna NFC och Wi-Fi Direct är aktiverade på din smartphone och att Wi-Fi Direct är aktiverat på skrivaren.
  2. Håll i den mobila enheten med NFC-antennen nedåt över NFC-etiketten på skrivaren. Efter några sekunder startar appen Samsung Mobile Print automatiskt.
      obs!
    Om appen Samsung Mobile Print inte är installerad tas din smartphone till hämtningssidan för appen Samsung Mobile Print. Hämta appen och prova stegen ovan igen.
  3. Markera den fil du vill skriva ut. Tryck på knappen för att ändra utskriftsalternativ.
  4. Håll i den mobila enheten med NFC-antennen nedåt över NFC-etiketten på skrivaren. Efter några sekunder ansluter den mobila enheten till skrivaren och skrivaren börjar skriva ut filen.
Om ett felmeddelande om en ändrad PIN-kod visas ska du ange en ändrad PIN-kod och trycka på OK. Följ anvisningarna på appskärmen för att uppdatera PIN-koden. PIN-koden finns i rapporten om nätverkskonfigurationen från skrivaren.