Samsung-laserskrivare - Så här deltar du i automatisk tonerbeställning

Automatisk tonerbeställning för Samsung-skrivare
För utvalda Samsung-skrivare kan du få toner bekvämt levererad till ditt hem eller kontor innan tonern tar slut. Det är gratis att gå med. Registrera bara en kompatibel Samsung-skrivare med eller utan en dator.
Hur det fungerar
Du kan registrera den kompatibla Samsung-skrivaren med hjälp av programmet Samsung Mobile Print eller Easy Printer Manager och hantera alternativen för automatisk tonerbeställning. När du har valt logistikföretaget och godkänner villkoren registreras Samsung-skrivaren för tjänsten.
Skrivaren måste vara ansluten till internet så att vi vet när tonern håller på att ta slut. När tonerna håller på att ta slut meddelar Samsung det valda logistikföretaget om statusen. Logistikföretaget levererar sedan tonern direkt till dig innan tonern tar slut och du debiteras endast för den transaktionen.
Du kan när som helst välja bort denna tjänst.