Samsung Xpress MFP SL-M2070FW - Faxskrivaren kan inte skicka eller ta emot ett fax

När du skickar ett fax bör skrivaren visa meddelandet Skickar ... på LCD-skärmen.
Om faxskrivaren inte sänder fax ska du pröva följande:
  • Kontrollera att du har anslutit skrivaren till en fungerande telefonledning.
  • Kontrollera att dokumentet som du faxar ligger på skannerglaset eller i den automatiska dokumentmataren (ADM), beroende på din fax.
  • Kontrollera att numret du slår är en faxlinje och att den är i tjänst.
Om faxskrivaren inte tar emot fax ska du pröva följande:
  • Kontrollera att skrivaren är på.
  • Kontrollera att skrivarens mottagarläge är inställt på Fax.
  • Kontrollera att det finns papper i skrivarens pappersfack.
  • Kontrollera att du har anslutit skrivaren till en fungerande telefonledning.
  • Kontrollera om skrivaren visar ett felmeddelande på LCD-skärmen.
      obs!
    Om faxskrivaren inte skickar eller tar emot fax ska du kontrollera skrivaren efter ett felmeddelande. Om du behöver hjälp med felkoder går du till skrivarens dokument för felkoder och felsökning.
Gå till HP Support om problemet kvarstår.