• Information

• Respons

HP Color LaserJet Enterprise M652, M653 - Beställa förbrukningsmaterial, tillbehör och reservdelar

Beställning

Beställa förbrukningsmaterial och papper
Beställa äkta delar och tillbehör till HP
Beställa via service- eller supportleverantörer
Kontakta en auktoriserad HP-service- eller supportleverantör.
Beställning med den inbyggda HP-webbservern (EWS)
Öppna den genom att ange skrivarens IP-adress eller värdnamn i adress-/URL-fältet i datorns webbläsare. Den inbyggda webbservern innehåller en länk till HP SureSupply-webbplatsen, som ger valmöjligheter vid köp av original-HP-tillbehör.

Förbrukningsmaterial och tillbehör

Objekt
Beskrivning
Kassettnummer
Artikelnummer
Förbrukningsmaterial
HP 655A svart LaserJet-tonerkassett, original
Svart ersättningstonerkassett, standardkapacitet
655A
CF450A
HP 656X svart LaserJet-tonerkassett för hög förbrukning, original
Svart ersättningstonerkassett, hög kapacitet
656X
CF460X
HP 655A cyan LaserJet-tonerkassett, original
Cyan ersättningstonerkassett, standardkapacitet
655A
CF451A
HP 656X cyan LaserJet-tonerkassett för hög förbrukning, original
Cyan ersättningstonerkassett, hög kapacitet
656X
CF461X
HP 656AX gul LaserJet-tonerkassett, original
Gul ersättningstonerkassett, standardkapacitet
655A
CF452A
HP 656X gul LaserJet-tonerkassett för hög förbrukning, original
Gul ersättningstonerkassett, hög kapacitet
656X
CF462X
HP 656X magenta LaserJet-tonerkassett, original
Magenta ersättningstonerkassett, standardkapacitet
655A
CF453A
HP 656X magenta LaserJet-tonerkassett för hög förbrukning, original
Magenta ersättningstonerkassett, hög kapacitet
656X
CF463X
Tillbehör
HP Color LaserJet fack för 550 ark
Valfri pappersmatare för 550 ark
obs!
Skrivaren hanterar upp till två pappersmatare för 1 x 550 ark, såvida det inte finns andra inmatningsenheter finns närvarande.
Gäller ej
P1B09A
HP Color LaserJet pappersmatare med stativ för 3 × 500 ark
Pappersmatare för 1 x 550 ark (tillval)
Gäller ej
P1B10A
HP Color LaserJet pappersmatare med stativ för 3 × 550 ark
Valfri pappersmatare för 3 x 550-ark med stativ som stöd för skrivaren
Gäller ej
P1B11A
HP Color LaserJet för 1 x 550/2000 ark – HCI-matare och stativ
Pappersmatare för 2 000 ark och pappersmatare för 550-ark med stativ som stöd för skrivaren (tillval)
Gäller ej
P1B12A
Skrivarservern HP Jetdirect 2900nw
Trådlös USB-utskriftsserver, tillbehör
Gäller ej
J8031A
HP Jetdirect 3000w NFC-/Wireless Direct-tillbehör
obs!
För användning i HIP-facket. HP Jetdirect 3000w NFC/trådlöst tillbehör kräver HP:s tillbehör för interna USB-portar (B2L28A). J8031A kan också anslutas via den bakre USB-värdporten. I så fall kan används inte HIP.
WiFi Direct-tillbehör för utskrift med en tryckning från mobila enheter
Gäller ej
J8030A
HP Trusted Platform Module (TPM)
Krypterar automatiskt alla data som passerar genom skrivaren
Gäller ej
F5S62A
HP interna USB-portar
Två extra USB-portar för anslutning av tredjepartsenheter
Gäller ej
B5L28A
HP Säker hårddisk med höga prestanda
500 GB FIPS140, certifierad hårddiskenhet (tillval)
Gäller ej
B5L29A
HP 1 GB DDR3 x32 144-stifts 800 MHz SODIMM
Extra DIMM för utökning av minnet
Gäller ej
E5K48A

Underhålls-/förbrukningsartiklar med lång livslängd

Underhålls-/LLC-sats
Artikelnummer
Beräknad livslängd1
Underhållsats för HP LaserJet 110V
P1B91A
150 000 sidor*
Underhållsats för HP LaserJet 220V
P1B92A
150 000 sidor*
Bildöverföringsenhet för HP LaserJet
P1B93A
150 000 sidor*
Toneruppsamlingsenhet för HP LaserJet
P1B94A
100 000 sidor*
1Specifikationer för HP Underhålls-/förbrukningsartiklar med lång livslängd (LLC) baseras på testförhållandena för LLC-livslängdstestet nedan. Faktisk enskild livslängd/förbrukning under normal användning varierar beroende på användning, miljö, papper och andra faktorer. Uppskattad livslängd är inte en underförstådd garanti.
*Villkor för LLC-testförhållanden
  • Utskriftstäckning: 5 % jämnt fördelat över hela sidan
  • Miljö: 17 ° till 25 °C, 30-70 % relativ luftfuktighet (RH)
  • Mediets storlek: Letter/A4
  • Mediets vikt: 75 g/m2 vanlig media
  • Utskriftsstorlek: 4 sidor
  • Kortsidematning (A3) (d.v.s. material i Legal-storlek)
Faktorer som kan reducera livslängden enligt ovanstående villkor:
  • Material som är smalare än Letter/A4 bredd (sänkt temperatur ger mer rotation)
  • Papper som är tyngre än 75 g/m2 (tyngre media ger större påfrestning på skrivarens delar)
  • Utskrifter som är mindre än fyra sidor (mindre utskrifter innebär fler temperaturcykler och mer rotation)

Komponenter för egenreparation

Komponenter för egenreparation, eller CSR-komponenter, är delar som kunden kan byta själv och som finns för många HP LaserJet-skrivare i syfte att förkorta reparationstiden. Mer information om CSR-programmet och dess fördelar finns på www.hp.com/go/csr-support och www.hp.com/go/csr-faq.
Äkta HP-reservdelar kan beställas på www.hp.com/buy/parts eller hos en behörig leverantör av HP-service eller -support. När du beställer behöver du något av följande: artikelnummer, serienummer (finns på baksidan av skrivaren), produktnummer eller skrivarens namn.
  • Artiklar som anges som obligatoriska för egenutbyte måste installeras av kunden, såvida du inte vill betala för att HP:s servicepersonal utför reparationen. För dessa artiklar finns ingen på plats- eller retur till depå-support enligt HP-produktgarantin.
  • Artiklar som anges som valfria för egenutbyte kan installeras av HP:s servicepersonal på begäran utan extra kostnad under skrivarens garantiperiod.
Objekt
Beskrivning
Alternativ för egenutbyte
Artikelnummer
Pappersmatare för 1 x 550 ark
Ersättningspappersfack för 1x 550 ark
Obligatoriskt
P1B09-67901
Säker hårddisk
Extra hårddisk
Obligatoriskt
B5L29-67903
1 GB 90-stifts DDR3 x32 800 MHz SODIMM
Minnes-DIMM för utbyte
Obligatoriskt
E5K48-67902
TPM (Trusted Platform Module)
Ersättningsdel för TPM (Trusted Platform Module)
Obligatoriskt
F5S62 61001
Skrivarservern HP Jetdirect 2900nw
Trådlöst tillbehör för USB-utskriftsserver för utbyte
Obligatoriskt
J8031 61001
HP Jetdirect 3000w NFC-/Wireless Direct-tillbehör
Trådlöst tillbehör för direktutskrift för utskrift med en tryckning från mobila enheter, för utbyte
Obligatoriskt
J8030 61001
Kontrollpanelsats (M653-modeller)
Extra kontrollpanelssats
Obligatorisk
Kontrollpanelsats (M652-modeller)
Extra kontrollpanelssats
Obligatorisk