Samsung Office laserskrivare - skrivaren stängs av efter några minuter

Skrivare har ett automatisk strömsparläge som aktiveras när skrivaren inte är aktiv. Den här funktionen sätter skrivaren i vänteläge. När detta händer är skrivaren påslagen, men i vissa fall blir teckenfönstret tomt och skrivaren verkar vara avstängd.
Gör något av följande för att aktivera skrivaren:
  • Tryck på strömknappen eller någon annan knapp på skrivaren.
  • Skriv ut ett dokument eller en bild med skrivaren.
Om du provar båda ovanstående åtgärder och problemet kvarstår, se Skrivaren startar inte för anvisningar om hur du löser problemet.