• Information
    Vi håller på att uppgradera vår hemsida

Vid tillfälliga problem, vänligen försök igen senare.

Läser in...

Samsung laserskrivare - kan inte skriva ut en PDF-fil (Adobe Acrobat Reader)

Om en PDF-fil (Adobe Acrobat Reader) inte skrivs ut, kontrollera att det är endast PDF-filer som inte skrivs ut.
Om problemet endast gäller PDF (Adobe Acrobat Reader), gör du följande för att försöka skriva ut.
  1. Öppna PDF-filen, om den inte redan är öppen.
  2. ÖppnaFil i verktygsfältet och välj sedan Skriv ut.
    Figur : Exempel på alternativet Fil och Skriv ut
    Bilden visar val av önskad skrivare och att klicka på Skriv ut
    Menyn Skriv ut öppnas.
  3. Sök efter din skrivare i listrutan och klicka sedan på knappen Avancerat .
    Figur : Exempel på Välja skrivare
    Bilden visar val av skrivare och att välja knappen Avancerat
    Fönstret Avancerad utskrift öppnas.
  4. Markera rutan bredvid Skriv ut som bild.
  5. Klicka på OK.
  6. Försök att skriva ut PDF-filen igen.
Om filen fortfarande inte skrivs ut, kontrollera om skrivaren visar något felmeddelande. För hjälp med felkoder, gå till skrivarens dokument för felkoder och felsökning.