Samsung laserskrivare - en webbplats i Internet Explorer skriver inte ut korrekt

Vid utskrift från Internet Explorer visas inte bakgrundsbilder eller färger.
Gör följande för att lösa utskriftsproblem i Internet Explorer 9 eller senare.
  1. Öppna Internet Explorer, om programmet inte redan är öppet.
  2. Klicka på kugghjulsikonen Inställningar i verktygsfältet överst på webbsidan.
    Figur : Exempel på kugghjulsikon i Internet Explorers verktygsfält
    Internet Explorer kugghjulsikon
    Inställningsmenyn visas.
  3. Markera Skriv ut och välj sedan Utskriftsformat.
    Figur : Exempel på utskriftsalternativ
    Bild som visar exempel på utskriftsalternativ
    Fönstret Utskriftsformat visas.
  4. Markera rutan intill Skriv ut bakgrundsfärger och bilder.
    Figur : Exempel på val av Skriv ut bakgrundsfärger och bilder
    Bilden visar rutan Skriv ut bakgrundsfärger och bilder
  5. Klicka på knappen OK för att spara inställningarna.
  6. Försök att skriva ut igen.
Gör följande om du använder Internet Explorer 8 eller tidigare:
  1. Öppna Internet Explorer, om programmet inte redan är öppet.
  2. Klicka på verktyg och välj sedan Internetalternativ.
  3. Klicka på fliken Avancerat.
  4. Flytta ner markören till Skriver ut och markera sedan rutan intill Skriv ut bakgrundsfärger och bilder.
  5. Klicka på knappen OK för att spara inställningarna.
  6. Försök att skriva ut igen.
Om Internet Explorer fortfarande inte låter dig skriva ut, kontrollerar du om skrivaren visar ett felmeddelande. För hjälp med felkoder, gå till skrivarens dokument för felkoder och felsökning.