• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

OMEN by HP - 17-an006no Produktspecifikation

Maskinvara
Produktnummer
2GG72EA
Produktnamn
OMEN by HP - 17-an006no
Mikroprocessor
Intel® Core™ i5-7300HQ (2,5 GHz basfrekvens, upp till 3,5 GHz med Intel® Turbo Boost Technology, 6 MB cache, 4 kärnor)
Chipset
Intel® HM175
Minne, standard
8 GB DDR4-2400 SDRAM (1 x 8 GB)
Grafikkort
  • NVIDIA® GeForce® GTX 1050 (4 GB GDDR5 dedikerat)
  • Separat
Hårddisk
1 TB 7200 rpm SATA
Bildskärm
43,9 cm (17,3") WLED-bakgrundsbelyst antireflexbehandlad FHD IPS-skärm (1920 x 1080)
Tangentbord
Fullstort chiclet-tangentbord med bakgrundsbelysning och numerisk knappsats
Pekdon
Styrplatta med stöd för multipekgester
Trådlös anslutning
Intel® 802.11b/g/n/ac (2x2) Wi-Fi® kombinerat med Bluetooth® 4.2
Nätverksgränsnitt
Integrerat GbE LAN 10/100/1000
Expansionsfack
1 SD-mediekortläsare för flera format
Externa portar
1 USB 3.1 Type-C™ (dataöverföring upp till 5 Gbit/s, DP1.2, HP Sleep and Charge); 3 USB 3.1 Gen 1 (HP viloläge och laddare); 1 Mini DisplayPort™; 1 HDMI; 1 RJ-45; 1 kombinerat för hörlurar/mikrofon; 1 mikrofoningång
Minimimått (B x D x H)
42,3 x 30,4 x 3,3 cm
Vikt
3,78 kg
Typ av nätanslutning
150 W nätadapter
Batterityp
8-cells, 82 Wh litiumjon
Webbkamera
HP Wide Vision FHD IR-kamera med integrerad, digital dubbelsystemsmikrofon
Ljudfunktioner
Bang & Olufsen; HP Audio Boost; Dubbla högtalare
Programvara
Operativsystem
Windows 10 Home 64
HP apps
OMEN Control; HP Audio-omkopplare; HP CoolSense; HP JumpStart; HP Sure Connect
Medföljande program
McAfee LiveSafe™
Förinstallerad programvara
Netflix
Programvara - Produktivitet & finanser
1 månad gratis för nya Microsoft® Office 365-kunder