HP-skrivare - Inställningsguide för skrivardrivrutin (Mac)

Detta dokument gäller för HP-skrivare som är anslutna till Mac-datorer.
När du har installerar HP-skrivaren på din dator med programvaran som rekommenderas av HP, installeras en drivrutin som ger åtkomst till de funktioner som skrivaren stöder. Skrivardrivrutinen gör att du kan ändra inställningar för färg, papper, utskriftskvalitet och mer, när du skriver ut dokument, foton och webbsidor.
  obs!
Vissa inställningar och alternativ finns inte tillgängliga och platserna varierar beroende på skrivarmodell- och drivrutin.
Öppna HP-skrivardrivrutinen och läs anvisningar i det här dokumentet om hur du hittar och ändrar inställningarna.
Öppnar fönstret för utskriftsinställningar
Öppna fönstret med HP-skrivardrivrutinen från vanliga Mac-program och lär dig hur du navigerar mellan olika flikar och menyer.
  1. Öppna dokumentet eller fotot på datorn, klicka på Arkiv klicka sedan på Skriv ut. För appen Foton, klicka på knappen Skriv ut längst ned i fönstret.
    Fönstret för skrivarinställningar öppnas. Klicka på Visa detaljer längst ned i fönstret om det behövs, för att se alla tillgängliga menyer.
    Figur : Exempel på skrivarinställningsfönster med Visa detaljer markerat
    Exempel på skrivarinställningar med "Visa detaljer" markerat
  2. Välj din skrivare från menyn Skrivare.
  3. Välj ett alternativ på menyn Förinställningar som gäller för ditt utskriftsjobb eller papperstyp.
  4. Klicka på menyn namnlösa utskriftsalternativ på fönstrets avgränsare om du vill välja fler inställningsalternativ.
    Figur : Popup-menyn för namnlösa utskriftsalternativ öppnas med Layout markerat
    Popup-menyn för namnlösa för utskriftsinställningar öppnas med “Layout” markerat
Läs följande avsnitt för definitioner av utskriftsinställningar och hur du hittar dem.