HP PageWide Managed MFP E77650, E77660 - Beställa förbrukningsmaterial, tillbehör och reservdelar

Beställning

Beställa förbrukningsmaterial och papper
Kontakta en servicerepresentant om du vill köpa förbrukningsmaterial. Se till att ha produktens modellnummer till hands, som finns på produktetiketten på skrivarens bakre lucka.
Beställa äkta delar och tillbehör till HP
Beställa via service- eller supportleverantörer
Kontakta en auktoriserad HP-service- eller supportleverantör.
Beställning med den inbyggda HP-webbservern (EWS)
Öppna den genom att ange skrivarens IP-adress eller värdnamn i adress-/URL-fältet i datorns webbläsare. Den inbyggda webbservern innehåller en länk till HP SureSupply-webbplatsen, som ger valmöjligheter vid köp av äkta HP-tillbehör.