• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP-datorer - att använda HP Cloud Recovery Download Tool

Detta dokument gäller för datorer med Windows 10 Professional (64-bitars) och Windows 7 Professional (64-bitars).
HP Cloud Recovery Download Tool låter dig ladda ned återställningsprogram till en USB-enhet. Återställningsprogrammet fungerar för HP-datorer med Windows 10 Professional (64-bitars) och Windows 7 Professional (64-bitars).
För att komma igång måste du ha följande:
  • En tom USB-enhet som rymmer minst 16 GB
  • Detta dokument avser HP-datorer med Windows 10 Professional (64-bitars) och Windows 7 Professional (64-bitars)
      obs!
    Om du inte kan hämta HP Cloud -återställningsverktyget för nedladdning med datorn, kan du använda en annan dator för att hämta verktyget till USB-enheten.