• Information
    Välkommen, Samsungkunder

Behöver du support för din Samsung skrivare? HP finns här till hjälp! Läs mer

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP LaserJet M227 skrivare - trådlös anslutning hjälp

Det här dokumentet gäller HP LaserJet M227fdw-skrivare.
HP tillhandahåller följande hjälp för att ansluta en HP-skrivare till ett trådlöst nätverk.
Video som visar hur du konfigurerar den trådlösa anslutningen
Följande videor beskriver hur skrivaren installeras i ett trådlöst nätverk.
  • Windows:
    Spela videon på YouTube om du har problem att se videon eller vill se videon i en annan storlek
  • Mac:
    Spela videon på YouTube om du har problem att se videon eller vill se videon i en annan storlek
Hitta lösenordet till det trådlösa nätverket
När du installerar skrivaren i det trådlösa nätverket, kontrollera att du känner till lösenordet för ditt trådlösa nätverk.
Installera skrivaren för en trådlös anslutning
Få hjälp med att konfigurera din LaserJet-skrivare i ett trådlöst (Wi-Fi) nätverk.
HP:s center för trådlös utskrift
Ett helt bibliotek av support-ämnen dedikerat att hjälpa användare ansluta sina skrivare till ett nätverk. Gå till HP:s center för trådlös utskrift.