• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP LaserJet Pro M130-M134 skrivare - hjälp med trådlös anslutning

Detta dokument gäller för HP LaserJet Pro M130fw M130nw, M132fw, M132nw och M132snw-skrivare.
HP tillhandahåller följande hjälp för att ansluta en HP-skrivare till ett trådlöst nätverk.
Video som visar hur du konfigurerar den trådlösa anslutningen
Följande videor beskriver hur skrivaren installeras i ett trådlöst nätverk.
  • Windows:
    Spela videon på YouTube om du har problem att se videon eller vill se videon i en annan storlek
  • Mac:
    Spela videon på YouTube om du har problem att se videon eller vill se videon i en annan storlek
Hitta lösenordet till det trådlösa nätverket
När du installerar skrivaren i det trådlösa nätverket, kontrollera att du känner till lösenordet för ditt trådlösa nätverk.
Installera skrivaren för en trådlös anslutning
Få hjälp med att konfigurera din LaserJet-skrivare i ett trådlöst (Wi-Fi) nätverk.
HP:s center för trådlös utskrift
Ett helt bibliotek av support-ämnen dedikerat att hjälpa användare ansluta sina skrivare till ett nätverk. Gå till HP:s center för trådlös utskrift.