HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Faxminne

NAND-minnet skyddar produkten mot dataförluster om ett strömavbrott skulle inträffa. NAND kan bibehålla data i flera år utan att ström tillförs.
Produkten har cirka 10 MB minne för lagring. Detta motsvarar cirka 500 A4-standardsidor i svartvitt, baserat på ITU-T-testbild nr 1 med standardupplösning. Mer komplexa sidor eller högre upplösning tar längre tid och använder mer minne.
Skriva ut ett fax igen
  1. Gå till skrivarens kontrollpanel och tryck på ikonen Fax.
  2. Tryck på Skriv ut igen.
  3. Tryck på posten för det fax som du vill skriva ut igen.
Ta bort fax från minnet
Använd den här åtgärden om du är orolig för att någon annan som har tillgång till produkten ska skriva ut de senast mottagna faxen från minnet.
  obs!
Förutom att rensa minnet för ny utskrift av jobb, rensar den här metoden även eventuella fax som håller på att sändas, osända fax som väntar på återuppringning, fax som har schemalagts för att sändas längre fram samt fax som inte har skrivits ut eller vidarebefordrats.
  1. Öppna kontrollpanelens instrumentpanel (dra med fingrarna nedåt över fliken för instrumentpanelen högst upp på någon av skärmarna eller tryck på bandet längst upp på startskärmen).
  2. Tryck på (Konfigurera) på kontrollpanelens instrumentpanel.
  3. Tryck på Faxinställningar och sedan på Verktyg.
  4. Tryck på Rensa faxloggar/minne.