• Information

Åtgärda intermittenta utskriftsspolerservicefel som kan orsaka att utskriftsjobb misslyckas efter en Windowsuppdatering. Klicka här

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Skicka fax genom att använda skrivarminnet

Skicka fax genom att använda skrivarminnet

Så här aktiverar du metoden Skanna och faxa
  1. Öppna kontrollpanelens instrumentpanel (dra med fingrarna nedåt över fliken för instrumentpanelen högst upp på någon av skärmarna eller tryck på bandet längst upp på startskärmen).
  2. Tryck på (Konfigurera) på kontrollpanelens instrumentpanel.
  3. Tryck på Faxinställningar och sedan på Inställningar.
  4. Tryck på Skannings- och faxmetod och aktivera funktionen.
Så här skickar du fax genom att använda skrivarminnet
  1. Kontrollera att Skannings- och faxmetod är aktiverat.
  2. Lägg originalet med trycksidan nedåt på skannerglaset eller med trycksidan uppåt i den automatiska dokumentmataren.
    Mer information finns i Fylla på skannern och Fylla på dokumentmataren.
  3. Gå till skrivarens kontrollpanel och tryck på ikonen Fax.
  4. Tryck på ikonen Skicka nu i displayen och följ instruktionerna på skärmen.
  5. Använd knappsatsen för att skriva faxnumret eller välja det i telefonboken.
  6. För att färgfaxa trycker du på Inställningar och sedan på Färg/Svart och Skicka fax som färg.
  7. Tryck på Skicka.
    Skrivaren skannar originalen till minnet och skickar faxet när det går att komma fram på den mottagande faxapparaten.