HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Skicka ett fax med övervakad uppringning

Skicka ett fax med övervakad uppringning
När du skickar ett fax med övervakad uppringning kan du höra kopplingstoner, uppmaningar från telefonen eller andra ljud via skrivarens högtalare. På så sätt kan du besvara uppmaningarna när du slår numret och kontrollera hastigheten på uppringningen.
  obs!
Se till att volymen är påslagen, annars hörs ingen kopplingston.
  obs!
Om du använder ett telefonkort och inte anger PIN-koden snabbt nog kanske skrivaren börjar skicka faxsignaler för snabbt, vilket gör att PIN-koden inte känns igen av telefonkortstjänsten. I detta fall behöver du skapa en kontakt i telefonboken för att lagra PIN-koden för telefonkortet.
Så här skickar du ett fax med övervakad uppringning
  1. Lägg originalet med trycksidan nedåt på skannerglaset eller med trycksidan uppåt i den automatiska dokumentmataren.
    Mer information finns i Fylla på skannern och Fylla på dokumentmataren.
  2. Gå till skrivarens kontrollpanel och tryck på ikonen Fax.
  3. Tryck på ikonen Skicka nu i displayen och följ instruktionerna på skärmen.
  4. För att färgfaxa trycker du på Inställningar och sedan på Färg/Svart och Skicka fax som färg.
  5. Tryck på Skicka.
  6. När du hör kopplingstonen slår du numret på knappsatsen på skrivarens kontrollpanel.
  7. Följ eventuella meddelanden som visas.
      obs!
    Om du använder ett telefonkort för att faxa och har lagrat PIN-koden som en telefonbokskontakt, trycker du på (Telefonbok) för att välja den telefonbokskontakt där du lagrat PIN-koden när du ombeds ange denna.
    Faxet skickas när den mottagande faxenheten svarar.