• Information

HP är medvetna om den senaste typen av sårbarheter som benämns "spekulativ exekvering sidokanalsattacker" som kan påverka många moderna processorer, (Intel, AMD, and ARM) och även operativsystem. HP kommer att tillhandahålla uppdaterad information angående problemet på den här support sidan så fort som den blir tillgänglig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Åtgärder
Läser in...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Skanna med andra program

Produkten är TWAIN-kompatibel och WIA-kompatibel (Windows Imaging Application). Produkten fungerar med Windows-baserade program med stöd för TWAIN-kompatibla eller WIA-kompatibla skanningsenheter och Macintosh-baserade program med stöd för TWAIN-kompatibla skanningsenheter.
När du använder ett TWAIN- eller WIA-kompatibelt program kan du använda skanningsfunktionen och skanna en bild direkt till det öppna programmet. Mer information finns i hjälpfilen eller dokumentationen som medföljde ditt TWAIN-kompatibla eller WIA-kompatibla program.
Så här skannar du från ett TWAIN-kompatibelt program
Allmänt sett är ett program TWAIN-kompatibelt om det innehåller kommandon som Hämta in, Filhämtning, Skanna, Importera nya objekt, Infoga från eller Skanner. Om du är osäker på om programmet är kompatibelt eller om du inte vet vad kommandot heter, läser du igenom hjälpen eller dokumentationen som följde med programmet.
  1. Börja skanna från ett TWAIN-kompatibelt program. I dokumentationen eller hjälpen för programmet finns information om de kommandon och steg du kan använda.
  obs!
Om du skannar från ett TWAIN-kompatibelt program kan HP Scan-programvaran starta automatiskt. Om HP Scan-programvaran startas kan du göra ändringar medan du förhandsgranskar bilden. Om programmet inte startar automatiskt går bilden direkt till det TWAIN-kompatibla programmet.
Så här startar du en skanning från ett WIA-kompatibelt program
WIA är ett annat sätt att skanna en bild direkt till ett program. WIA använder Microsoft-programvara för att skanna i stället för HP Scan-programvaran.
Ett program är i allmänhet WIA-kompatibelt om alternativet Bild/Från skanner eller kamera finns på menyn Infoga eller Arkiv. Om du är osäker på om programmet är WIA-kompatibelt finns information i hjälpen eller dokumentationen som följde med programmet.
  1. Gör något av följande för att skanna:
    • Börja skanna från det WIA-kompatibla programmet. I dokumentationen eller hjälpen för programmet finns information om de kommandon och steg du kan använda.
    • Windows Vista eller XP: På kontrollpanelen öppnar du mappen Maskinvara och ljud, öppnar mappen Kameror och skannrar och dubbelklickar på produktikonen. Detta öppnar Microsoft WIA-standardguiden, som du kan använda för att skanna en fil.
    • Windows 7, 8, 8.1 eller 10: Öppna mappen Enheter och skrivare på kontrollpanelen och dubbelklicka på produktikonen. Detta öppnar Microsoft WIA-standardguiden, som du kan använda för att skanna en fil.