• Information
    Vi håller på att uppgradera vår hemsida

Vid tillfälliga problem, vänligen försök igen senare.

Läser in...

HP PageWide Pro 750, MFP 772, 777 - Fylla på och kopiera ID-kort

Fylla på och kopiera ID-kort

Använd den här funktionen om du vill kopiera båda sidorna av ID-kort eller andra små dokument på samma pappersark. Produkten uppmanar dig att kopiera första sidan och sedan vända till den andra sidan på skannerglaset och kopiera igen. Produkten skriver ut båda bilderna på en enda sida.
  1. Lägg ID-kortet på skannerglaset. Passa in kortet med hjälp av markeringen längst bak till vänster på skannerglaset.
    Mer information finns i avsnittet Fylla på skannern.
  2. Stäng skannerlocket.
  3. Gå till skrivarens kontrollpanel och tryck på ikonen Kopiera.
  4. Tryck på ikonen ID-kort i displayen.
  5. Tryck på Inställningar om du vill visa menyn Kopieringsinställningar.
  6. Välj fack samt inställningar för kopieringskvalitet och ljus/mörker.
  7. Följ uppmaningarna på kontrollpanelen för att kopiera den första sidan av ID-kortet, vända och passa in kortet på skannerglaset och sedan slutföra kopieringen och utskriften av ID-kortet.